O nama

Bavimo se lomljenjem, mljevenjem i distribucijom kamena raznih granulacija

Firma „Montenegroput“ d.o.o.Bijelo Polje osnovano je 2001. godine i vlasništvo je porodice Adrović iz Bijelog Polja u kojoj je privatno preduzetništvo dugogodišnja tradicija. Specijalizovana je prvenstveno za proizvodnju građevinskog materijala, zemljane radove kao i transporte mehanizacije.

Baza firme Montenegroput d.o.o.Bijelo Polje udaljena je svega 800 m od glavnog magistralnog puta za Berane u mjestu Bioče-Lješnica odnosno od kružnog toka na Ribarevine 18.8 km što sa stanovišta pokrivenosti Sjevera Crne Gore čini izuzetnom posebno gledajući kapacitete i mogućnosti kako proizvodnje i transporta materijala tako i isporuke betona i izvođenja radova na auto-putu jer je od Mateševa udaljena samo 74,1 km.

U sastavu firme „Montenegroput“d.o.o.Bijelo Polje nalaze se licencirani inženjeri kao i stručnjaci svih profila neophodnih za ovu vrstu posla. Firma posjeduje betonsku bazu sa auto mikserima, pumpom za beton kao i najsavremenija drobilična postrojenja kako stacionarna tako i samohodna kao i savremene dumpere, kamione kipere, bagere, transportne trake, garnituru za bušenje stijena i sl..

U svom posjedu imamo drobilična postrojenja (rotacione drobilice i čekičare) i specijalizovano drobilično postrojenje za proizvodnju kamena tucanika za željezničke zastore koje je jedinstveno u Crnoj Gori kao i u širem regionu.

Trenutno na prostoru Sjevera Crne Gore kao i šire regije možemo biti konkurentni za sve vrste proizvodnje građevinskog materijala kako cjenom tako i kvalitetom gdje je kamen sigurno najkvalitetniji na teritoriji Crne Gore što je dokazanp i atestima renomiranih Instituta.

Zatvori Meni